XCOM

De båda återstående spökdamerna:Och därmed är ett litet projekt faktiskt färdigställd. Skrämmande, inte sant?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Detta är ju helt häpnadsväckande!Tur att du kan variera dej med lite städning så att din målarmuskel inte blir överansträngd!

2011-09-28 @ 22:02:26
Postat av: Samuel

Det blir en kommentar till alla de senaste eftersom jag såg dom samtidigt.Mycket fint målat (personligen är jag dock inte så förtjust i temat :) )! Känns som att du har utvecklats. Vore kul att se dom på riktigt. Jag tycker du ska försöka måla en figur med någon slags kappa och testa att göra en riktigt ordentlig highlight.

2011-09-29 @ 11:46:08
Postat av: Andreas Alhazred

En av de närmsta saker som står på planen att måla är en Malifaux-figur som råkar ha en lång kappa, vilket väl vore ett utmärkt tillfälle att experimentera vidare med highlights.Det är dock lite otäckt att just dessa figurer får folk säga jag utvecklats. Med partiellt undantag för Dracula/Lugosi så är de extremt enkelt gjorta, spökena i princip bara svart wash på vit grund, fladdermössen och wendigon ett par bruna drybrushes på svart grund. Det är inte uteslutande motiverande att de tilltalar folk bättre (du är inte den ände som tyckt de representerar utveckling) än figurer jag lagt mer ansträngning på, t.ex. Rasputina från några poster sedan. Det är naturligtvis enklare att lyckas med ngt enkelt än med ngt svårt, men ändå: har man verkligen utvecklats, eller bara sänkt ambitionsnivån till ngt man klarar av?

2011-09-29 @ 19:46:56
URL: http://alhazred.blogg.se/
Postat av: Samuel

Skillnaden är väl att man ser att något ytterligare teknik än bara "färgläggning" är använd.

2011-09-30 @ 18:26:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0