The Unillustrated Guide to GothCon

Det enda foto jag tog under GothCon 2011:
Vi ser t.v. Theos armé av ögon(!) mot den lååååånga linjen av Sabinas dvärgar (som hon lånat av Conny). Partiet slutade i en stor seger för de kortväxta.

Annars var det tyvärr dålig uppslutning på våra arrangemang; vi tvingades ställa in tematurneringen och den öppna fick bara fyra deltagare. Ngt bättre uppslutning på drop-in-DBA, med ett antal nya spelare som provade på och verkade uppskatta det hela, och ännu bättre på Wings of War, vilket var det som spelades mest i salen. Några partier HOTT blev också av (mina orcs&goblins visade sig åter svårstoppade, vilket är lite kul eftersom sammansättningen är helt tematisk och inte vad jag skulle spontant valt om jag viller göra en "killer"-lista), däremot inget Song of Blades and Heroes.

Pliktskyldigast

Ngt lite har ju blivit gjort på sistone: valaker (ovan till vänster), fortsatt basuppgradering av 1200talare (ovan mitten) samt ett gäng nya mätpinnar, bl.a. att Phil Barker hotar ändra en del avstånd i nästa edition av DBA. (Klicka på bilden för full storlek.)

RSS 2.0