Merarbete

Kände mig inte riktigt nöjd med mönstret på det keltiska tältet, så efter konsultationer med min konsthistoriskt bevandrade bror gjorde jag om det lite. Mönstret är en "keltisk knut", troligen egentligen inte alls tidsenlig för för-romersk tid, men ser ju rätt "keltisk" ut och ingen lär väl kunna bevisa det är fel. :p


(klicka för full storlek)

Ny engelskaövning

Den som vill kan ta del av mina mongolers premiärinsants här. På engelska, för jag orkar inte översätta.

Fokus? Nej, sånt har vi inte.


(klicka för full storlek)

Detta är alltså ett läger för mina antika britter om någon till äventyrs inte skulle se detta direkt. Historien är denna: jag köpte lite saker från en firma som heter Baueda tidigare i sommar, och de skickade i all välvilja(?) med ett par extra grejer, däribland detta tält. Eftersom min förmåga att hålla mig till det jag borde göra är lika med noll i hobbysammanhang så har jag under igår och idag färdigställt detta mini-diorama. Den lille britten är en överbliven figur från armén, eldstaden är gjord av småsten ärligen stulna från kommunal lekplats.

Asiatiska horder

Daniel upplyste mig i all välvilja(?) att om jag bara skaffade några figurer till så kan jag ställa upp en 400poängs mongol-armé till DBMM. Som led i detta har följande målats:


(klicka för full storlek)

Gammalt och nytt

Grävde fram lite gammal Warhammer-terräng ur gömmorna. Den kan ju användas till annat osså:


(klicka för full storlek)


(klicka för full storlek)


(klicka för full storlek)

Gullighet, del 3

Tredje och avslutande(?) delen i serien:Hon heter Rasputina och är, enl. bakgrundsmaterialet, en magiker som specialiserar sig på vinter-relaterad magi, t.ex. frammanande av is-troll.

Prisad vare posten!

Packetet från GW kom härom dan, så här är de tidigare visade is-trollen (plus en storebror) i upphottad(?) version:


(Klicka för full storlek)

Funderar fortf på om jag ska göra ngt mer med baserna.

En figur ur boxen återstår att måla. Hon har en ngt avvikande stil ...

Addendum:

Samuel bad om en bild ur lägre vinkel:


(Klicka för full storlek)

Gullighet, del 1De första av de tidigare nämnda Malifaux-figurerna. Om och när min beställning från GW kommer fram ska de få en blå wash, som ska göra ansikten etc lite tydligare, men jag publicerar dem så här så länge.

Figurerna är sk "Ice Gamins", små istroll typ.

RSS 2.0