LinCon 2011

Har väl pretty much lovat skriva ngt om årets LinCon ...

Själv arrade jag som möjligen är bekant Hordes of the Things och Song of Blades and Heroes. Nedan några foton från SBH (klicka för full storlek):En ynka vettigt bild på HOTT blev det:Annars spendarade jag mer tid på DBA: nedan lite bilder från tematurneringen (man kan nog känna igen mina valaker):Kom trea i tematurneringen, etta i den öppna (tog inga bilder av den senare - sammanträffande?). Som vanligt var Wings of War vårt mest populära arr bland drop-in-folk. Blev några bilder av det också:(notera gula LinCon-muggar med varningsmarkeringar på)

Till sist bedrev ju Johan Herber och Micael "Samen" Hessel en DBMM-turnering i samma sal (i vilken jag fick en "hedrande" fjärdeplats bland fem deltagare). Tog inga bilder på själva spelandet, verkar det som, men nedan de lyckliga medaljörerna: Johan (3a, t.v.), Daniel (2a), och Thomas (1a):
Han typ inte spela ngt alls utanför vår sal ... straffet för att vara med i LinCon-temet och vara arrangör själv antar jag. Passade dock på att investera i lite nya målargrejer, några nya tärningar (de funkade väldigt bra mot Conny i en DBMM-match som dock tyvärr var utanför turneringen), samt ett par figurer till ett nytt(ish) figurspel som heter Malifaux (uttalas: "malifå"). Vet inte om jag tänker börja spela spelet på allvar, men figurerna är gulliga så ska ta och försöka få dem målade under sommaren.

RSS 2.0