UFO-parad

Som tidigare nämnts är det viktigt att hålla på med flera olika projekt så inget råkar bli klart. Klicka på bilden för full storlek:Längst till vänster har vi en "banshee" från GW, Bela Lugosi (igen), en "wendigo" från Wyrd, och ett gäng fladdermöss från Reaper.

Bela, fladdermössen, och bansheen är tänkta att tillsammans med ytterligare två banshees (alltså, spökdamer) utgöra ett warband för Song of Blades and Heroes (alt. skräck-spinoffen Fear and Faith), där de tre spökdamerna utgör min något fria tolkning av Draculas "brides". Detta projekt hade nog blivit färdigt i dag om jag inte fastnat i Ryd längre än planerat.

"Wendigon" är för Malifaux. Namnet kommer från ett algonkinskt folktroväsen associerat med vinter, förfrysning och kannibalism, vilket är ungefär vad modellen antas syssla med i spelet också, men utseendet är synbarligen fritt uppfunnet: den folkloristiska wendigon beskrivs som ett utmärglat lik med sönderfrusna stumpar till fötter. Här är det som synes en kloförsedd hårboll som gäller.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kan man säga?Det är ju bara så......Kan även städning ses som ufo?Det skulle kunna förklara en del.

2011-09-26 @ 17:53:26
Postat av: Andreas Alhazred

Tror inte städning kan betraktas som ett UFO i egentlig mening: hur mycket och monomant man än städar så riskerar man ju aldrig bli färdig i ngn slags permanent mening.

2011-09-26 @ 22:24:55
URL: http://alhazred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0