Irland

Lite bilder från helgens begivenheter:


Slagfältet efter mitt tredje parti. I mitten stor mina (nå-ja, lånade av Thomas) seleukidiska pikenerare och stöter med Tims armeniers lättare fot, till vänster har våra katafrakter uppnått ömsesidig utplåning medan några av hans lätta ryttare förvirrat myllrar omkring, till höger har mina elefanter gått bärsärkagång och plattat till högvis av Tims trupper.


Från ett annat bräde, inte hundra på vilka arméer detta är, ser ut som det skulle kunna vara araméer mot tidigt britter?


Seamus'(?) thraker (t.h.) mot Thomas samniter (t.v.).


William Coughlan (uttalas "Kocklan"), turnerningens segrares, karthager mot vad jag tror är Tom Wordens syrakusaner.


Richard Aynsleys numidier mot Rob Brennans armenier. Richard kom tvåa.


Mindre effektful men tydligare bild från samma parti.

Snow Storm

Snow & Storm nu basade tillsammans:


Storm (WIP)

En st. stormdemon:Detta är alltså Storm, Snows demoniska kollega. Ska anbringas på samma bas som Snow, men tänkte visa honom (det? henne?) såhär först.

Säg hej till Snow (WIP)Figuren i sig är klar: orsaken till "WIP" (vilket alltså står för "Work In Progress") och den väl tilltagna basen är att det är meningen hon ska dela bas med ett stort snömonster som emellertid inte målats klart ännu.

Hade, som nämnts, egentligen tänkt experimentera med highlighting på en annan figur, men inte riktigt orkat ta tag it det. Snow är målad med massiva färger plus olika washes - i princip samma teknik som på spökdamerna, fast polykromatiskt.

RSS 2.0