XCOM

De båda återstående spökdamerna:Och därmed är ett litet projekt faktiskt färdigställd. Skrämmande, inte sant?

UFO-parad

Som tidigare nämnts är det viktigt att hålla på med flera olika projekt så inget råkar bli klart. Klicka på bilden för full storlek:Längst till vänster har vi en "banshee" från GW, Bela Lugosi (igen), en "wendigo" från Wyrd, och ett gäng fladdermöss från Reaper.

Bela, fladdermössen, och bansheen är tänkta att tillsammans med ytterligare två banshees (alltså, spökdamer) utgöra ett warband för Song of Blades and Heroes (alt. skräck-spinoffen Fear and Faith), där de tre spökdamerna utgör min något fria tolkning av Draculas "brides". Detta projekt hade nog blivit färdigt i dag om jag inte fastnat i Ryd längre än planerat.

"Wendigon" är för Malifaux. Namnet kommer från ett algonkinskt folktroväsen associerat med vinter, förfrysning och kannibalism, vilket är ungefär vad modellen antas syssla med i spelet också, men utseendet är synbarligen fritt uppfunnet: den folkloristiska wendigon beskrivs som ett utmärglat lik med sönderfrusna stumpar till fötter. Här är det som synes en kloförsedd hårboll som gäller.

Bela Lugosi is UndeadEn vampyr-modell från Reaper, försedd med en "scenisk" bas. Hans ansikte ser inte fullt så deformerat ut i verkligheten, inte riktigt säker på varför det blev så i fotot? Kan användas för valfritt fantasy- eller skräck-skirmish-spel, ex.vis Song of Blades and Heroes. Han har lite underhuggare som håller på att målas också, watch this space.

RSS 2.0