The Unillustrated Guide to GothCon

Det enda foto jag tog under GothCon 2011:
Vi ser t.v. Theos armé av ögon(!) mot den lååååånga linjen av Sabinas dvärgar (som hon lånat av Conny). Partiet slutade i en stor seger för de kortväxta.

Annars var det tyvärr dålig uppslutning på våra arrangemang; vi tvingades ställa in tematurneringen och den öppna fick bara fyra deltagare. Ngt bättre uppslutning på drop-in-DBA, med ett antal nya spelare som provade på och verkade uppskatta det hela, och ännu bättre på Wings of War, vilket var det som spelades mest i salen. Några partier HOTT blev också av (mina orcs&goblins visade sig åter svårstoppade, vilket är lite kul eftersom sammansättningen är helt tematisk och inte vad jag skulle spontant valt om jag viller göra en "killer"-lista), däremot inget Song of Blades and Heroes.

Kommentarer
Postat av: der Panzer-Bruder

Jag vill bara meddela att jag bör ha kommit minst trea(?) i GothCon 2011:s öppna turnering! Efter ett oavgjort och ett förlorat parti. Och det trots att jag fortfarande inte lärt mig reglerna (eller rättare sagt, skillnaderna på trupptyperna).Men jag har uppfunnit konceptet "elefant-korridor" vilket är svårstoppat.

2011-04-30 @ 16:56:12
Postat av: Elisabet

Vad ska man säga?

2011-05-03 @ 18:13:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0